Buy Google News Websites

В крайна сметка решихме да се разделим и да се срещнем в бирена градина….

В крайна сметка решихме да се разделим и да се срещнем в бирена градина….

Това не беше най -драматичният новогодишен уикенд, но беше солиден, пълен с шампанско и грах с черни очи; )

Моят любим винен клуб вече предлага балончета, а бутилката по -горе, която отворих по време на коктейл час, беше фантастична.

Събота сутрин имах багет на канела от бодоси със сметана сирене и круша. Баглът беше вкусен! Освен това ме поддържаше пълна през ранния следобед (въпреки че хапвах по-късна закуска).

средата на следобед след пътуване до фитнеса, имах шоколадов вега пюре, приготвен с банан, фъстъчено масло, спанак и мляко. Имахме планове за ранна вечеря и исках да спестя апетита си!

След като домакин на приятели с Bubbly у дома, се присъединих към парти на пет за вечеря в Мая. Мая прави южната храна точно правилно. Не можете да отидете, без да вземете фрицките на сирене Pimento с желе от червен пипер! Имах и няколко стриди, пържени с царевични кабели и салата от зеле, плюс чаша червено.

За основното си ястие поръчах сом, един от любимите ми, с най-добрите сирене и зеленина.

Споделихме малко кал на Мисисипи за десерт и се отправихме към дома, за да звъни през Нова година от дивана. Тази година няма фантастични партита, тъй като Мазен спеше у дома и имах 10:00 часа 🙂

За щастие това означава, че няма махмурлуци и нов старт на Нова година! Направих този голям брънч от яйца, бекон, грейпфрут и допълнителна половина на геврек.

Прекарахме много време навън в темпове близо 60 градуса!

включително хубаво малко 5K бягане .

Насочихме се към къщата на приятел за новогодишната вечеря и се насладихме на мезета и пълна вечеря с чисти очи от черни очи, яки от бекон, свинско месо и царевичен хляб.

i Имах най -добрите букейци от фъстъчено масло за десерт и трябва да намеря рецептата! Вътре имаха оризови хрупки и бяха по -леки от някои от другите букейци, които съм имал.

Надявам се, че сте имали прекрасен уикенд. Утре споделям публикация с моята дума за 2017 г. на годината. Следете!

Още публикации от Kath:

петък беше абсолютно луд. И не защото имам ново бебе! Но тъй като трябваше да опаковам за сватбен уикенд с [и за] ново бебе плюс се моята връзка вписва в шепа други неща, които имах предвид да направя.

Добре, че имах килограми тиква, за да ме подхранват заедно 🙂 Мат вари тиквена бира и използва 4 фунта и ми даде останалото!

Направихме овес за готвене на ориз днес, тъй като днес, тъй като ние И двамата знаеха, че ще сме заети. Направих ги обикновени, както могат да бъдат обикновени – просто овес и вода на треньора. Тази сутрин смесих всичко заедно за аромат – 1/2 чаша тиква, щипка сол, канела, карамфил, ванилия, семена от чиа, банан с пюре. Ето изстрела преди! [Тиква на дъното]

и ето след това! Гарниран с гранола и масло Барни. Гориво за натоварен ден!

В допълнение към опаковането, написах публикация в Berf, която исках да напиша и направих видео публикация (за опаковката) за истинско здраве! Имах и многобройни предмети, свързани с работата, влизат във входящата ми поща, така че между храненията и по време на дрямка ме държаха на пръстите на краката.

По време на опаковане, лабиринт и аз направихме репетиция на рокли за сватбата! Uptown Boys прави най-сладките щракащи боули за бебета, а аз раздавам малко на Берф следващата седмица. Изпратиха ни един, който да носим на сватбата този уикенд! Връзките просто щракнаха върху персонализирано американско облекло onesie.

Ride ’em Cowboy!

О, и почти забравих този лабиринт в средата на сутринта и аз отидох на дълга разходка с нашите Приятели Кейт + Бебе Сали! Лабиринтът и Сали трябваше да бъдат на разстояние 1 ден, но в крайна сметка бяха на разстояние 2 седмици при раждането. Първата им среща 🙂 ходихме един час, достатъчно, за да се потите и да ми се иска да не си взех душа!

Обядът дойде в ранния следобед – нямах много време да направя Обяд днес и исках да спасим нашите остатъчни салати за вечеря, затова направих цяла храна в купа.

Този пюре беше пълен с хранене и енергия – там имаше достатъчно спанак за цяла салата!

3 Разхлабени чаши бебешки спанач1 чаша замразени плодове1,5 чаши мляко1 Малка супер узрели банана

Въртя във Vitamix (имах трудности с толкова замразени плодове, така че трябваше да добавя допълнителното мляко!)

Гранола отгоре

Пощата дойде заедно с пакет с Тази зашеметяваща юргана, която направи братовчед на Мат Елизабет !!! Влюбен съм в цветовете и шарките – от двете страни !! Maze няма търпение да пълзи навсякъде.

Тя също направи асортимент от кърпи. Знам, че е за израстване, но просто обичам да имам хубави 🙂 Благодаря толкова много Елизабет !!

Мат и аз увихме дните си и след това се угостих на големите салати от остатъци – стратегически планирани да бъдат с ниска поддръжка .

В тази голяма купа беше:

Останала салата + допълнителна Greensleftover пилешко месо Марсалахалф Малък сладък картофококококомбеу Чийзомемадирана маслена масла

пих иззе с вечеря. Толкова съм уморен от вода! Пия го през целия ден и все още се чувствам жаден. ; Правим ги през есента и в празниците и дори ги продаваме от филийката тази година! Ако харесвате пай Pecan и харесвате шоколад, ще ви хареса това!

Още публикации от Kath:

всичко свърши !!!!!

Не мога да повярвам, че събитието е приключило. Беше в много отношения като сватба – тонове планиране, големият ден – толкова вълнуващ, много хора, които да се срещнат, да бъдат домакин, да се надяват нещата да вървят гладко и вероятно, да са тъжни утре, когато го потъне в това, че наистина е приключило . Наистина имах толкова много забавно планиране и изпълнение на уикенда от началото до края и мисля, че ще положим усилия за срещата на върха за здравословен живот 2010 г.!

Ако днес сте пропуснали поточно предаване на живо, всички сегменти са на разположение за преглед при поискване сайта на живо: Среща на върха за здравословен живот. Кликнете върху търсенето в долната част на прозореца за видео. Благодаря отново на Hangry Mark и Ambush.TV.

Следобедните събития включваха прекрасна презентация на Реджина Бейдлер, биологичен фермер за млечни продукти за Organic Valley, който доставя мляко за продукти на Stonyfield. Обичах нейното говорене. Колкото повече чувам за органичната индустрия, толкова повече вярвам в нея. Така трябва да бъде храната. „Конвенционалната“ индустрия е евтина, защото всичко е индустриализирано.

me + zest, чилин

Тогава чухме от редакторите на Body + Soul Magazine за продуктите на Зелената красота 🙂

и тогава Кейтлин говори на операция красива !!! Накарахме всички да напишат вътрешните и външните красавици на индексните карти и извадихме една от чанта, за да спечелим карта за подарък от 300 долара!

концентрация върху тяхната красота 🙂

Екипът в тренировките Продажбата на Bake също беше огромен успех !! Matt’s Buns!

Следваща спирка: POM Juice Bar!

Swag Bag Nibbles!

Завършихме презентациите с фитнес с блогърите и след това още повече подаръци! !

След двучасова пауза, за да си починете и да разговаряме с нашите майки и съпрузи (и като цяло просто преплуваме на леглото), ние се събрахме на разходка до северния край за празника на рибаря –

Беше великолепна лятна вечер!

Имахме група от около 30-40 души, така че беше малко сложно да стигнем до там със стопани и кръстовища-но ние в крайна сметка го направихме!

Най -накрая пристигнахме!

Беше ужасно опаковано и аз бях клаустрофобичен. Всички бяхме гладни и наистина искахме приятна вечеря, но това не е това, което получавате, когато отидете на фестивал !! Нямаше как 40 от нас (или 4 от нас!) Можеше да се побере в ресторант. В крайна сметка решихме да се разделим и да се срещнем в бирена градина….

Имаше много пържени калмари и месо на пръчка, но всичко, което наистина исках, беше пица. Този току -що беше излязъл от фурната и изглеждаше добре …

но имаше вкус. Скучно, нежно и пластично –

ядех около 60%, казвайки „това е ужасно“ и след това осъзнах ситуацията и я върнах обратно.

Моята бира беше вкусна! Взех кехлибарен ейл и го изпих бързо, защото бях жаден. Колко иронично е, че прекратяваме срещата на върха за здравословен живот с бира и пица!?

Но след това нощта обърна ъгъл, когато този спанак калзон беше възпрепятстван и ми мина, за да опитам. Беше невероятно!! В него имаше някаква билка, която удари мястото. В крайна сметка го завърших просто за вкуса –

kanz, тези италиански мечки от Бостън казват здравей!

Разбрахме думата, че другата част от нашата група е намерила дегустация на вино с дегустация на вино , така че отново се преместихме

реших да предам виното (преди съм имал бос …), но се забавлявах да правя снимки с приятеля!

Тина и аз се облякох за Утеха! (И оптимално усвояване на пот 😉)

Хая ми даде билета си, така че имах един малък вкус на вино

gulp. Гюлп. Както снощи, толкова се радвам, че не съм подсказан в леглото !! Харесвам Tiny Wine Sips просто добре 🙂

Следваща спирка: сладкишът на Майк !!! Бяхме на път да се отправим към дома, но наистина не можете да отидете в Северния край, без да отивате до Майк, така че направихме пит спирка за преживяването.

Последният път и последния път, когато бях тук, бях толкова невероятна. Не знаех какво да получа! Толкова е преобладаващо

си спомних от преди година да хареса немската шоколадова торта, затова реших да го взема (заедно с някои общински вилици!)

Но честно казано, не беше, че не беше, че не беше, че не беше, че не беше добре!!!! Какво е с мен и избирането на грешни храни този уикенд!? Не съм фен на Cannoli, но Cannolis изглеждаше толкова добре.

Те бяха достатъчно приятни, за да споделят хапка с мен (вижте блога на Меган за неудобната снимка по -късно тази вечер!) И аз имах парче от Кейтлин. Вероятно съм изял 25% от тортата си и споделих останалите. Следващия път, когато се върна към чийзкейк на Ganache!

Изборът беше толкова ограничен тази вечер – царевицата на Кейтлин на кочана беше единствената веге, която видях (освен лука за колбаси). Не е точно „Кат яде истинска храна“, но със сигурност „Кат е истински човек“.

Както казваха на Looney Toons: „Това са всички хора!“

[Гах! Публикувах това снощи, но затворих компютъра си, преди да проверя !!!]

Още публикации от Kath:

Тази публикация се спонсорира от Godiva и Sheknows Media.

Това!

Радвам се да ви разкажа за новата линия шоколадови бонбони от Годива, наречена шедьоври, която взех на Bald Head Island, за да споделя със семейството си. Тази гама има най -вкусното трио аромати и те направиха страхотни услуги на нашата маса за вечеря.

Има три вкуса, които идват индивидуално обвити в чантата. Млечния шоколадов лъв на Белгия е изпълнен с кремав карамел – идеален за любителите на карамелите. Лешката на млечния шоколад има орех с лешник пралин пълнеж. И накрая, сърцето на тъмен шоколад Ganache е любимото ми – изпитано и истински тъмен шоколадов ганаш!

Баба ми (майка на майка ми) беше домакин на Коледа в продължение на много години. Всеки сезон тя имаше малки услуги на масата – празничен поп, малки бонбони, хартиени корони, орнаменти и други дрънкулки, които обичахме братовчедите. Нейната изненада благосклонни винаги е превръщала храна в парти. Обичахме очакването да надникнем, за да видим какво е на нашето място, последвано от вълнението от най -накрая да го отворим. Моята майка е продължила традицията с услуги на много от нейните празнични маси, особено за внуците.

Преди няколко седмици трябва да прекараме време в новия ни семеен ваканционен дом на остров Балд Хед. Тъй като това беше първото ни посещение, откакто родителите ми купиха къщата, реших, че ще отговарям за услугите за вечеря първата вечер, когато бяхме там, за да го направим допълнително специално.

Това беше идеалната възможност за Покажете шедьоври на Годива! Първо намерих няколко раковини, които да поставя на всяка настройка на място. Поставих масата и облечех ъгъла на всяко място.

Избрах шедьоврите на Годива Млечен шоколад, лешници от стриди заради темата на плажа (разбира се!) 🙂 Те се сдвоиха добре с черупките и тези мънички Petite Poppers, които намерих онлайн, които бяха изпълнени с гатанки и шеги.

Аз също подготвих някои стартери за разговори, за да ни накарат да говорим дълго след приключване на храненето.

Тази вечер запалихме свещи, Поставете пържени картофи и сладки картофи във фурната и изсипете малко вино.

Всички обичаха шоколадовете! Казах им всички, след като моята публикация в блога беше направена, ние можем да се потопим в допълнителните торбички – и да им се насладим, ние направихме!

Тези индивидуално опаковани лакомства са идеални за малко ежедневно снизхождение. Често имам парче шоколад след обяд или вечеря и обичам, че те имат контрол на порциите в обвивката! 🙂

Веднъж ексклузивни за бутиците Godiva, шедьоврите Godiva вече са достъпни, където и да пазарувате всеки ден: Target, Kroger, Publix, CVS и Walmart за 3,99 долара за чанта.

Кои са любимите ви услуги за вечеря? Кой шедьовър на Godiva ви говори?

Коментар, за да влезете, за да спечелите карта за подарък за виза за 100 долара.

Инструкции за влизане: Няма дублирани коментари. Можете да получите (2) общи записи, като изберете от следните методи за въвеждане:

Оставете коментар в отговор на подкана за лотарии в тази публикация.tweet (публично съобщение) за тази промоция; включително точно следния уникален термин във вашето съобщение за туитър: „#sweepstakesentry“; И оставете URL адреса на този туит в коментар на тази публикация. Блог за тази промоция, включително разкриване, че получавате запис на лотарии в замяна на писането на публикацията в блога, и оставете URL адреса на тази публикация в коментар за тази публикация .За тези, които нямат Twitter или блог, прочетете официалните правила, за да научите за алтернативна форма на влизане.

Това раздаване е отворено за жителите на САЩ, на 18 или повече години (или на 19 години или повече в Алабама и Небраска) . Победителите ще бъдат избрани чрез произволно теглене и ще бъдат уведомени по имейл. Имейлът за уведомяване ще идва директно от Sheknows чрез имейл адрес [имейл защитен]. Ще имате 2 работни дни, за да отговорите; В противен случай ще бъде избран нов победител. Официалните правила са достъпни тук. Тази лотария протича от 11/27/17-12/31/17.

Тази публикация е спонсорирана от шедьоври на Godiva.

Още публикации от Kath:

малко градска йога за вас

Най -добрите приятели са Формиран в Down Dog:

и животът се променя UpsideDown

Core Power Yoga беше страхотна. Студиото беше на покрив с невероятни гледки !!! Толкова светлина. Класът беше горещ (което означава, че бях много щастлив) и четворките ми са уморени (което означава, че имам добра тренировка 🙂) направих няколко сълзи за Танер, но Лиза свърши чудесна работа. Иска ми се това студио да дойде в Шарлотсвил !!

След класа се спряхме на всички храни от другата страна на улицата за малко електролити, получени от кокосови орехи. Получих този плодов аромат от O.N.E. и не беше щастлив. Имаше вкус на грозде от мускадин (ew.) И разбрах, че дори не е на базата на кокосови орехи – беше от плод в кашу. Пих наполовина и тъжно хвърлих почивка. Получих Vitacoco (моята любима марка) за моята неделя Am Run 🙂

След душове тръгнахме на крака, търсейки местна храна. Намерихме 1000 вериги, но нищо местно в квартала на хотела. След час ходене по горещото слънце, търсейки сладко кафене (липсата на планиране беше виновно тук !!) Най -накрая получихме препоръка за Бергоф и седнахме да ядем. Бяха необходими бири

. В чест на Мат.

Споделих бирата си с Хилари и Кортни 🙂

Хлябовете бяха забавни! Кръстовете от ръж и плоски хляб

въглехидратите са необходими за енергия.

Едно от тези неща не е като другото!

Мисля, че на масата имаше 6 сладки картофени панини и моята салата!

Това беше артическата салата за чар с праскови, чушки и горски плодове (и хрупкав лук, които бяха незабавно отстранени! )

Рибата беше страхотна и аз обичах комбото от Berry! Споделих рибата си, но хапнах по -голямата част от салатата.

Contents